Kuřecí maso s fazolkami vypadá a chutná báječně. Jeho příprava není vůbec složitá.
6 stroužků | česnek |
4 plátky | gouda |
4 plátky | anglická slanina |
4 plátky | kuřecí prsní řízky |
1 lžička | papriková vegeta |
400 g | čerstvé fazolové lusky |
omáčka | |
---|---|
1 lžička | cukr |
2 lžičky | solamyl |
2-3 lžičky | sójová omáčka |
150-200 ml | studená voda |
2-3 lžičky | feferonová pasta nebo chilli omáčka |
podle potřeby | |
olej | |
sůl |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena