reklama
hledat uživatel
       

Kuřecí nákyp

Pokud vám zbylo z nedělního oběda trochu kuřecího masa, zkuste upéci tento nákyp. Zdobíme sekanou petrželkou!


  • 2,9

    760×

    2,9 760
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tvrdší housky nakrájíme na kostičky, pokropíme smetanou rozšlehanou se žloutky, přidáme osmaženou cibulku, pepř, sůl, petrželku a na kostičky nakrájené maso. Zlehka vmícháme sníh z bílků. Směs rozetřeme do vymazané a vysypané zapékací mísy. Na povrch dáme kousky másla a asi 40 minut zapékáme ve vyhřáté troubě. Podáváme se zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí nákyp

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.