Kuřecí maso podle potřeby vykostíme. Omyjeme je a nakrájíme je na nudličky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Brokolici taky nakrájíme na tenké plátky. Citron pořádně omyjeme. Kůru z něj nastrouháme a pak z něj vymačkáme šťávu.
Na rozpáleném oleji upečeme dozlatova kuřecí maso, které po 2 - 3 minutách z pánve vyjmeme. Nyní do ní vysypeme brokolici a česnek. Za stálého míchání smažíme zhruba 4 minuty.
Mezitím si připravíme omáčku. Do vývaru vmícháme med, škrob (maizenu), sůl a pepř. Připravenou směsí přelijeme restovanou zeleninu. Krátce provaříme, aby omáčka zhoustla a do pánve vrátíme maso. Ještě minutku dvě prohřejeme.
Zcela na konec přidáme citronovou kůru a šťávu, přisypeme oříšky a můžeme podávat.