reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí masíčko s citrónovým podmáslím

Kuřecí maso nakládáme do ochuceného podmáslí, masíčko je jemné a na jazyku se jen rozplývá.


  • 3,0

    679×

    2,9 679
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 528 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Postup přípravy

Smícháme 300 ml podmáslí s několika lžícemi limetkové šťávy. Kuřecí prsíčka nakrájíme na plátky a vložíme je do tohoto podmáslí. Rajčata rozpůlíme, mátu natrháme a do zbylého podmáslí přidáme 2 lžíce limetkové šťávy, mátu, sůl, pepř a cukr. Maso potom necháme okapat a na oleji ho z obou stran opečeme dozlatova, potom maso vyjmeme a ve vypečené šťávě podusíme rajčata, která nakonec ochutíme solí, pepřem a můžeme přidat i cukr. Nočky uvaříme dle návodu v osolené vodě a podáváme k masu a rajčatům.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí masíčko s citrónovým podmáslím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.