reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí křídla s tymiánem

Grilovaná kuřecí křídla s vůní tymiánu. Recept na pikantní kuřecí maso z grilu.


  • 4,6

    4,5 9
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme marinádu: v míse smícháme olej, sójovou omáčku, citronovou šťávu, nakrájený česnek, tymián, sůl a pepř.

K marinádě přidáme okrájená křídla (odkrojíme poslední nejslabší část, která by se na ohni rychle pálila) a promícháme. Přikryjeme je alobalem a necháme ideálně přes noc marinovat.

Pak vložíme na gril - nejdříve ze strany, kde je kůže, pak otočíme. Zbytek marinády vlijeme do malého kastrůlku a necháme ohřát na grilu. Do ohřáté marinády nasekáme jarní cibulku a vložíme hotová křidýlka.

Kuřecí křídla s tymiánem na závěr pokapeme citronovou šťávou a podáváme.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí křídla s tymiánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.