reklama
hledat uživatel
       

2. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Kuřecí kebaby

Kuřecí kebaby

V zimě není problém maso připravit v troubě nebo na pánvi, i když grilované chutná přece nejlépe. Recept můžeme doplnit libovolnou zeleninou.


  • 3,0

    888×

    3 888
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a naklepeme je.

Marinádu připravíme z oleje, nadrobno nakrájené cibule, citronové šťávy, soli, kari koření, několika kapek tabasca podle chuti, drceného pepře a nakrájených bylinek. Marinádou potřeme kuřecí prsa a v chladu je necháme odležet několik hodin.

Na jehly nebo špejle střídavě napichujeme marinovaná kuřecí prsa a nakrájená játra. Můžeme je proložit i libovolnou zeleninou nakrájenou na stejně velké kousky. V rozehřátém grilu za občasného potírání zbylou marinádou kuřecí kebaby zvolna grilujeme.

Kuřecí kebaby podáváme s čerstvě opečenou bagetkou či chlebem a zeleninovým salátem.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí kebaby

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.