reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 030 hodnocení

Nedělní moučníky do 30 minut, po kterých se jen zapráší!

19. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 847 hodnocení

Houbařská sezóna je v plném proudu: Recepty na smaženici z hub 6x jinak

19. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 217 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

18. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Šetřete v kuchyni

18. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 691 hodnocení

Oblíbené tipy a triky nejen do kuchyně 2.díl

18. 9. 2020

Postup přípravy

Kuřecí prsa omyjeme, zbavíme blanek a nakrájíme na nudličky.

V misce kuřecí nudličky promícháme s kari kořením, sójovou omáčkou, hořčicí a smetanou na vaření. Přikryjeme a v chladu necháme odležet až 24 hodin. Rozmarýn přidáváme později, stačí na 2 - 3 poslední hodiny marinování. Maso by mohlo zhořknout.

Kuřecí kari nudličky pak na rozpálené pánvi s trochou olivového oleje osmahneme. Kuřecí maso bude měkké za pár minut.

Jako přílohu ke kuřecím kari nudličkám podáváme bramborovou kaši, dušenou rýži nebo hranolky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí kari nudličky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.