reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí kapsy plněné paprikami

Kuřecí plátky plněné grilovanými paprikami a tymiánem podáváme s těstovinami nebo rýží.


  • 3,0

    566×

    2,9 566
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Papriky očistíme a pod grilem je necháme změknout, stáhneme slupku a najemno je nasekáme. Osmahneme na oleji, přidáme česnek, sůl a pepř, tymián a citronovou kůru. Maso naklepeme(lehce), naplníme paprikami a sepneme párátky. Opečeme v oleji dozlatova, přilijeme vývar a dusíme asi 20 minut. Potom maso vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu, dochutíme solí a pepřem a povaříme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí kapsy plněné paprikami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.