reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

podle potřeby

Energetická hodnota

1743 kJ / 416,5 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Kousky jater vhodíme do vařící vody asi na 2 minuty. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Játra osolíme, opepříme a posypeme oreganem.

Slaninu nakrájíme na tenké plátky a těmi obalíme kousky jater a hned je napichujeme na jehly nebo špejle. Kuřecí jatýrka podle Marušky pečeme zvolna v rozehřátém oleji nebo na grilu.

Kuřecí jatýrka podle Marušky rozdělíme na talíře a porce posypeme petrželkou a podáváme s krajíčky bílé veky. Kuřecí jatýrka podle Marušky můžeme podávat i s tatarkou nebo kečupem.

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí jatýrka podle Marušky