Kuřecí jatýrka podle Marušky

35 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 23563x
Recept na špíz s játry ve slanině.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Kousky jater vhodíme do vařící vody asi na 2 minuty. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Játra osolíme, opepříme a posypeme oreganem.

Slaninu nakrájíme na tenké plátky a těmi obalíme kousky jater a hned je napichujeme na jehly nebo špejle. Kuřecí jatýrka podle Marušky pečeme zvolna v rozehřátém oleji nebo na grilu.

Kuřecí jatýrka podle Marušky rozdělíme na talíře a porce posypeme petrželkou a podáváme s krajíčky bílé veky. Kuřecí jatýrka podle Marušky můžeme podávat i s tatarkou nebo kečupem.

konko autor receptu:

Kuřecí jatýrka podle Marušky

Počet přidaných receptů: 977

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Kuřecí jatýrka podle Marušky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 1743 kJ / 416,5 kCal (na 1 porci)


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí jatýrka podle Marušky

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí jatýrka podle Marušky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept