reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuřecí játra s cizrnou

Klasicky udělaná kuřecí játra s netradiční kombinací.


  • 3,9

    15×

    3,9 15
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

1547 kJ / 369,7 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Cizrnu necháme jeden den ve vodě nabobtnat. Další den vody slijeme a cizrnu dáme do nové vody. Cizrnu vaříme v hrnci do změknutí asi 45 minut. Při vaření cizrny je dobré vodu osolit asi tak v polovině doby vaření.

Cibuli nakrájíme na kostičky, játra očistíme. Cibuli spolu s játry zprudka opečeme na oleji. Osolíme a opepříme. Játra podlijeme trochou vody, přidáme již uvařenou cizrnu a vaříme asi 5 minut. Nakonec přidáme kečup, zamícháme a již jen prohřejeme.

Kuřecí játra s cizrnou podáváme teplé. Vhodnou přílohou je chléb a sterilované okurky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí játra s cizrnou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.