reklama
hledat uživatel
       

Kuřecí čína

Recept na čínské nudličky naložené v marinádě.


  • 3,4

    111×

    3,4 111
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Kuřecí dáme do mísy a postupně smícháme se všemi přísadami, ze kterých jsme si připravili marinádu.

Marinádu jsem připravili smícháním soli, pepře, cukru, nadrobno nakrájené cibule, vegety, maggi, worcestru a přimícháním žloutků a oleje. Ještě doplníme o škrobovou moučku - solamyl.

Naložené maso v marinádě můžeme nechat 24 hodin odležet v lednici, chuť kuřecí číny je intenzivnější. Maso můžeme i ihned osmažit.

Jako přílohu ke kuřecí číně podáváme vařené brambory, hranolky, bramborovou kaši. Čínu můžeme vyzkoušet i v kombinaci s rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kuřecí čína

    Celkový počet komentářů: 47
    • Jarda
      Jarda

      Marku jsi jednička.

      04.12.2017 16:02:04

      • Pípa
        Pípa

        Re: pochvala

        Marku, viděl jsi někdy čínské jídlo, ochutnal jsi někdy čínské jídlo ? Pokud je to sranda i s tou zoufalou fotkou, potom je to super. Pokud je to myšleno vážně, Marku, v které pakárně tě chovají ???

        07.02.2019 20:57:39

    • Honza
      Honza

      Komentář k receptu Kuřecí čína

      Bramborová kaše + "čína". Dobrá kombinace, i když v česku se ničemu nedivím, to je jak to pravé italské risotto za 150 kč, které vám udělá nějakej Franta Novák, který Čínu viděl leda na mapce, ještě na základní škole.
      Jinak k autorovi receptu (tupá adys). Tak sprostý, primitivní a nevychovaný prase jako jsi ty se jen tak nevidí. Běž se léčit ty krávo pojebaná. Sójovka do číny zkrátka patří, včetně čerstvé zeleniny, která má křupat (mrkev, červená a zelená paprika, bambusové výhonky, pórek apod.). Pouze cibule nestačí. Dále se tam ještě obvykle přidává chilli, česnek a třeba i arašídy, včetně několika omáček (ústřicová,...)
      Myslíš jak jsi buhví světová, ale přitom jsi jen obyčejná kravka z česka, která nesnese kritiku a ví opravdu totální hovno.

      01.06.2014 12:39:32


      • Adys
        Adys

        Re: Komentář k receptu Kuřecí čína

        Drahý Honzo, takový neinteligentní, stupidní a vymazaný člověk jako ty mě určitě neurazí. Navíc pokud bys uměl číst, zjistil bys, že tento recept byl z 80% přepsán jinak než jak jsem ho zde uváděla. To ovšem někdo kdo vystudoval 2 třídy nemůže pochopit. Takže asi tak :-) Měj se ty bambusový výhonku..

        04.06.2014 21:58:58

      • Lenka
        Lenka

        Re: Komentář k receptu Kuřecí čína

        Honzo, ty jsi pěkné hovádko! Takhle se bavit s ženskou/dívkou! Že se nestydíš! Když víš jak se vaří, tak proč lezeš vůbec na tyhle stránky? Radši by tě mamka lépe vychovat, když nevíš, jak se máš chovat!!!

        25.10.2017 09:44:10

    • Marek
      Marek

      Komentář k receptu Kuřecí čína

      vyjde to na kolik? 150kč bez přílohy a je to 10 porcí :)

      11.03.2014 19:29:24

    • Marek
      Marek

      Komentář k receptu Kuřecí čína

      Používam klasicky...Vykostim kuře...osmahnu na řepkovym oleji (protože je zdravější než olivovej) s kouskem cibule ...podleju pivem +sůl,pepř,trochu koření na čínu a kari....podusim ...přidam 800g mražený zeleniny na čínu od novako,podusim do měka aby zelenina byla jedla,doleju vodu aby to nebylo suchý,dochutit a je to....vůbec si nestěžuju :)

      11.03.2014 19:25:04

    • Hobl
      Hobl

      Po rychlém opečení masa přidat nudličky mrkve, papriky, cibule; steril.žampiony, kousky anasu z kompotu, případně bambusové výhonky a podusit s masem doměkka.

      15.12.2012 13:00:41

    • Peťula
      Peťula

      Takové kuřecí lze jistě uvařit a bude chutné, ale rozhodně bych ho nenazývala ČÍNOU. Chybí tam to základní z čínské kuchyně - maso na nudličky je provázeno vždy větším množstvím zeleniny - alespoň pórku a zelí nebo pekingského zelí. A druhá nezbytná ingredience - sójová omáčka, v toto receptu také není. No a že rýže bude v Asii jistě běžnější přílohou než brkaše, o tom není pptřeba polemizovat.

      01.12.2012 21:04:40


    Nalezeno receptů: 47
    |< << 12345 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Kuřecí čína

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.