reklama
hledat uživatel
       

3. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Kuře z remosky

Kuře z remosky

Paprikované kuře pečené na másle. Snadný a rychlý recept na sváteční oběd nebo večeři.


  • 4,7

    308×

    4,6 308
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Kuře omyjeme, osušíme, osolíme (i uvnitř) a vložíme do něj kousek másla.

Kuře položíme prsíčky nahoru do remosky, poprášíme mletou paprikou a bohatě poklademe plátky másla.

Kuře upečeme dozlatova bez podlévání. Šťávu si pustí samo.

Kuře z remosky podáváme s bramborovou kaší a salátem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kuře z remosky

    Celkový počet komentářů: 4
    • Raděnka :-)
      Raděnka :-)

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      23.03.2017 23:20:37

    • Milan
      Milan

      Kuře v remosce

      Já ke kuřeti dávám ještě kmín Jinak by to nebylo kuře podle mé maminky.
      Pokud kuře podlijete vývarem nemůže to mít chybu.

      13.01.2014 14:22:09

    • Vojta
      Vojta

      Doba pečení

      Jaká je prosím cca doba pečení? Nebo mohu během pečení nakukovat dovnitř?

      30.12.2013 14:01:15


      • veraricna
        veraricna

        Re: Doba pečení

        V remosce se peče asi hodinu podle toho jak je velké.Moje remoska má průhled ve víku tak na něj vidím.Pokud budete remosku otvírat,tak možná budete muset kuřátko i trošku podlít

        31.12.2013 06:01:54


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Kuře z remosky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.