Skvělý recept židovské kuchyně, který pochází ze starobylého přístavu Jaffa u Tel Avivu. Jaffa je kromě jiného známá nejlepšími a nejchutnějšími pomeranči na světě.
1 ks | cibule |
100 g | celer |
50 g | rozinky |
0.5 ks | pomeranč |
100 g | mrkev |
1 ks | pomerančová kůra |
1 lžička | římský kmín |
0.5 ks | pomerančová šťáva |
1 lžička | mletá sladká paprika |
2 ks | kuřecí stehno |
3 lžíce | olivový olej extra virgin |
200 ml | kvalitní suché bílé víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý černý pepř |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena