reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na menší plátky. Vymažeme pekáč nebo plech, posypeme máslem a strouhankou a brambory naklademe tak, aby byly přes sebe.

Na brambory poklademe mraženou zeleninu, kterou jsme propláchli na sítu. Na ni klademe na plátky nakrájený česnek, prosolíme, přidáme chilli papričky, naporcované kuře na čtvrtky a celé přikryjeme alobalem. Necháme 40 minut péct. Jakmile je maso měkké, alobal odkryjeme, posypeme červenou sladkou paprikou a necháme ještě chvíli v troubě, než se udělá kůrčička.

Kuře z Eiletu podáváme s brambory a zeleninou jako hlavní chod. Vše z jednoho pekáčku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Kuře z Eiletu

Celkový počet komentářů: 1
  • berkana
    berkana

    Komentář k receptu Kuře z Eiletu

    Použila jsem prsní kuřecí řízky a kořenovou zeleninu. Jinak jsem postupovala podle receptu a chuť byla vynikající.

    09.09.2017 14:03:19

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Kuře z Eiletu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.