reklama
hledat uživatel
       

Kuře po cincarsku

Kuře Pača. Dušené kuře podávané s vaječno-česnekovou omáčkou.


  • 3,0

    675×

    2,9 675
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuře naporcujeme. Vložíme jej do hrnce, osolíme, zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Vejce rozšleháme, smícháme s moukou a mlékem a rozmícháme v hladkou hmotu. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce sádla a směs na něj nalijeme. Přilijeme trochu vývaru z kuřete a za stálého míchání směs přivedeme k varu. Zavaříme a podle potřeby přidáme ještě trochu vývaru. Stranou si na zbylém sádle jen prohřejeme papriku a spolu s česnekem to přidáme k omáčce a už je prohřejeme.

Porce kuřete po cincarsku zalijeme omáčkou. Podáváme s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuře po cincarsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.