Kuře plněné játrovou nádivkou

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 7312x
Máte rádi maso? Sáhněte po tomto receptu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Kuřecí stehna pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a rozklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením.

Nádivku si připravíme podle receptu Nádivka z krůtích jater .

Dva pláty masa dáme na alobal, pomažeme nádivkou a překryjeme zbylými kuřecími stehny. Přikryjeme alobalem a pečlivě stáhneme.

Maso uložíme na plech nebo do pekáčku a dáme péct do vyhřáté trouby zhruba na 60 minut.

Kuřecí stehna plněná játrovou nádivkou otevřeme, rozkrájíme na porce a podáváme s tatarskou omáčkou a hranolky nebo jinak upravenými brambory.

Michy autor receptu:

Kuře plněné játrovou nádivkou

Počet přidaných receptů: 3581

Ingredience

na porce
3,6
dobrý recept
9 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuře plněné játrovou nádivkou

Přidat příspěvek k receptu Kuře plněné játrovou nádivkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora (reveň kadeřavá) pochází z Číny a dorůstá výšky okolo dvou metrů. V kuchyni využíváme řapíky jejích listů, které oloupeme a uchováváme nakrájené na centimetrové špalíky. Vždy je konzumujeme jen tepelně upravené. Rebarborové řapíky obsahují pro zdraví přínosnou kyselinu listovou, jablečnou a citronovou.

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.




přidat nový recept