reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Cibulku nakrájíme nadrobno a v tlakovém hrnci ji na oleji osmahneme. Zaprášíme paprikou a přidáme osolené kuře. Podle potřeby můžeme kuře naporcovat. Zalijeme horkou vodou, aby bylo maso ponořené.

Kuře vaříme zhruba 45 minut. Pak hrnec otevřeme a do skleničky odebereme trochu šťávy. Rozkvedláme s ní smetanu se lžící mouky, opatrně vmícháme zpět a chvíli povaříme.

Kuře na paprice z tlakového hrnce podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

Celkový počet komentářů: 4
  • lumik
    lumik

    Komentář k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

    také myslím,že 45 minut je moc,já dělám naporcované a vykoštěné (nebo stehenní řízky) v kastrolu a je hotové dřív

    18.06.2017 07:40:01

  • Jana
    Jana

    Komentář k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

    Tak po 20minutách vaření celého kuřete v papiňáku mám kuře stále tvrdé. Takže minimálně dalších na 20min opět zapínám sporák. Doufám, že až to opět otevřu, tak už bude trochu rozpadat....

    04.02.2017 16:55:51

  • Třasák Jiří
    Třasák Jiří

    Dluoho vařeno

    Nechápu, proč je v článku uvedeno, aby se kuře v tlakovém hrnci vařilo 45 minut, když bohatě stačí 20 minut. Můžete chybu opravit?

    28.06.2015 12:51:53

  • zvoneček
    zvoneček

    doba vaření

    v tlakovém hrnci musí být to kuře měkké za 10 minut, za 45 minut by z něj byla kaše

    16.01.2014 07:56:59

Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce