reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuře na paprice z tlakového hrnce

Recept na klasické české jídlo.


  • 4,2

    29×

    4,1 29
  • 1 hod

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Postup přípravy

Cibulku nakrájíme nadrobno a v tlakovém hrnci ji na oleji osmahneme. Zaprášíme paprikou a přidáme osolené kuře. Podle potřeby můžeme kuře naporcovat. Zalijeme horkou vodou, aby bylo maso ponořené.

Kuře vaříme zhruba 45 minut. Pak hrnec otevřeme a do skleničky odebereme trochu šťávy. Rozkvedláme s ní smetanu se lžící mouky, opatrně vmícháme zpět a chvíli povaříme.

Kuře na paprice z tlakového hrnce podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

    Celkový počet komentářů: 7
    • Elke
      Elke

      Komentář k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

      Ahojte já to měla po 25min tužší. Žádné odpadávání masa od kosti. Takže 45 min za mě.

      03.05.2019 15:29:12

    • sava65
      sava65

      Ono hodně záleží na kuřeti. To z obchodu bude za dvacet minut hotové. Já mám to štěstí, že mám domácí z hor a to se vám uvaří opravdu až tak za 45 minut.

      20.01.2018 09:23:21

    • lumik
      lumik

      Komentář k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

      také myslím,že 45 minut je moc,já dělám naporcované a vykoštěné (nebo stehenní řízky) v kastrolu a je hotové dřív

      18.06.2017 07:40:01


    • Jana
      Jana

      Komentář k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

      Tak po 20minutách vaření celého kuřete v papiňáku mám kuře stále tvrdé. Takže minimálně dalších na 20min opět zapínám sporák. Doufám, že až to opět otevřu, tak už bude trochu rozpadat....

      04.02.2017 16:55:51

    • Třasák Jiří
      Třasák Jiří

      Dluoho vařeno

      Nechápu, proč je v článku uvedeno, aby se kuře v tlakovém hrnci vařilo 45 minut, když bohatě stačí 20 minut. Můžete chybu opravit?

      28.06.2015 12:51:53

    • zvoneček
      zvoneček

      doba vaření

      v tlakovém hrnci musí být to kuře měkké za 10 minut, za 45 minut by z něj byla kaše

      16.01.2014 07:56:59


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Kuře na paprice z tlakového hrnce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.