reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Kuře na kysaném zelí a černém pivu

Celkový počet komentářů: 1
  • NEMO
    NEMO

    Kuře na kysaném zelí a černém pivu

    Je lépe nespéchat kuře péci tak na 130 přikryté asi1 hodinu.Poté zýšít tak na 160 ješté 30 minut.Potom odekrýt a dát teplotu na 200 a podlévat dle potřeby až se udělá křupánek takzvaná zlatavá kurčička.Moje oblíbená příloha hrníčkový knedlík.

    28.01.2017 19:23:21

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Kuře na kysaném zelí a černém pivu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.