reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kuře na kysaném zelí a černém pivu

Celkem jednoduchý recept z kuřecích čtvrtek.


  • 3,0

    10×

    3 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Dáme ji do pekáče, zasypeme propláchnutým kysaným zelím a promícháme s na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Na zelí můžeme přidat i plátky anglické slaniny.

Porce kuřete opláchneme osolíme, opepříme, okmínujeme a vložíme do pekáče. Zalijeme černým pivem a dáme do vyhřáté trouby na 200 °C péct. Kuře na kysaném zelí pečeme dozlatova a průběžně podléváme černým pivem.

Kuře na kysaném zelí a černém pivu podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovými knedlíky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kuře na kysaném zelí a černém pivu

    Celkový počet komentářů: 1

    • NEMO
      NEMO

      Kuře na kysaném zelí a černém pivu

      Je lépe nespéchat kuře péci tak na 130 přikryté asi1 hodinu.Poté zýšít tak na 160 ješté 30 minut.Potom odekrýt a dát teplotu na 200 a podlévat dle potřeby až se udělá křupánek takzvaná zlatavá kurčička.Moje oblíbená příloha hrníčkový knedlík.

      28.01.2017 19:23:21

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kuře na kysaném zelí a černém pivu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.