reklama
hledat uživatel
       

Kuře na kari

Výborné jídlo, které je nejen brzy hotové, ale ani moc nestojí.


  • 4,5

    21×

    4,5 21

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, mrkev a žampiony očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev na kostičky. Žampiony rozkrájíme na plátky, oloupaný česnek nasekáme. Kuře podle potřeby naporcujeme.

Na rozpálené pánvi s trochou másla osmahneme cibulku dozlatova, přidáme kostičky mrkve, plátky žampionů a maso. Osmahneme, přidáme nasekaný česnek, sůl, pepř, kari a zalijeme trochou horkého vývaru. Dusíme pod pokličkou, dokud není maso měkké, necháme tekutinu odpařit až na šťávu. Kuřecí maso na kari zahustíme trochou jíšky a nakonec přidáme smetanu podle chuti. Krátce povaříme.

Kuře na kari podáváme s rýží nebo smaženými hranolky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kuře na kari

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.