reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

Postup přípravy

Nastrouháme nivu, goudu a čedar, vše nasypeme do horkého vývaru (z kostky) a zvolna ohříváme, až se rozpustí.

Ve smetaně rozmícháme 2 lžičky škrobové moučky a přidáme do omáčky společně se lžící jemně nasekané petrželky. Necháme přejít varem. Podle chuti můžeme přidat utřený česnek.

Mezitím uvaříme kukuřičné těstoviny (k sehnání v bio prodejnách), které po uvaření slijeme a smícháme s omáčkou. Posypeme strouhaným čedarem a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Kukuřičné těstoviny se sýrovou omáčkou