reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krutony do polévky

Pokud máte rádi francouzské polévky určitě do nich vyzkoušejte tyto jednoduché krutonky.


  • 3,0

    95×

    3 95
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 882 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 710 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 180 °C.

Bagetu, můžeme i veku, nakrájíme na plátky. Měly by být asi 1 cm široké, ne méně, ne více. Tenké budou moc tvrdé, široké nebudou křupavé. Máslo rozehřejeme.

Všechny plátky potřeme z obou stran máslem. Skládáme je na plech a pečeme v troubě dozlatova. Během pečení je otočíme. Doba pečení je od 7 do 10 minut.

Hotové krutonky vkládáme do polévek.

Krutonky můžeme podle chuti solit nebo kořenit. Do másla také můžeme přidat bylinky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krutony do polévky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.