reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí stehno špikované rozmarýnem

Recept na téměř bezpracný oběd nebo večeři.


  • 4,5

    17×

    4,5 17
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 555 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

10+1 otázek: Čínská medicína a její principy

10. 10. 2019

Postup přípravy

Krůtí stehno podle potřeby očistíme. Špikovacím nožem do stehna ze dvou stran uděláme díry a do každé nacpeme větvičku rozmarýnu. Krůtí stehna osolíme a dáme do pekáčku s poklicí.

Cibuli oloupeme, nasekáme a přidáme k masu. Krůtí stehna přiklopíme poklicí nebo alobalem a dáme do trouby vyhřáté na 150 °C péct asi 75 minut. Není třeba přidávat žádný tuk, kůže během pečení tuk pustí sama.

Upečená krůtí stehna špikovaná rozmarýnem podáváme s bramborovou kaší nebo třeba novými brambory, které můžeme v půlce pečení přidat ke stehnům.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí stehno špikované rozmarýnem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.