Krůtí stehna s rajčatovo-hráškovou omáčkou

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 253x
Netradiční, ale moc dobrý recept na úpravu krůtího masa se zeleninou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Krůtí stehna omyjeme, nasolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáče na máslo. Podlijeme asi 1 dl vody, dáme péci a podle potřeby podléváme. Mezitím rajčata nakrájíme na kousky a oloupanou cibuli nadrobno.

Asi po hodině pečení vložíme nakrájená rajčata, hrášek (jedna malá plechovka - 200 ml) a cibuli. Jakmile je to hotové, maso vyndáme a slijeme šťávu do hrnce, kterou rozmixujeme na omáčku. Přidáme hořčici a necháme přejít varem. Krůtí maso naporcujeme a zalijeme připravenou omáčkou.

Krůtí stehna s rajčatovo-hráškovou omáčkou jsou výborná s rýží.

Moravanda autor receptu:

Krůtí stehna s rajčatovo-hráškovou omáčkou

Počet přidaných receptů: 182

Ingredience

na porce
3,6
dobrý recept
3 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krůtí stehna s rajčatovo-hráškovou omáčkou

Přidat příspěvek k receptu Krůtí stehna s rajčatovo-hráškovou omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept