reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí steak s karotkou

Krůtí maso naložené ve vejci a protknuté slaninou. K tomu všemu ještě patří karotka na másle.


  • 2,9

    1 105×

    2,8 1105
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí řízek osolíme, protkneme slaninou, naložíme do rozšlehaného vejce s provensálským kořením a necháme chvíli odležet.

Karotku krátce povaříme, aby neztratila svou křehkost, pak ji scedíme. Na pánvi rozpustíme máslo a karotku krátce orestujeme, ale postupujeme opatrně, abychom máslo nepřipálili.

Marinovaný steak zprudka opečeme na pánvi, aby nebyl příliš vysušený, ale zároveň maso nesmí zůstat syrové.

Marinovaný krůtí steak servírejeme horký, s karotkou a zdobíme vločkami bylinkového másla.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí steak s karotkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.