reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí rolky se slaninou

Recept na krůtí rolky se slaninou plněné kapií, celerem a pečené na cibuli s česnekem. Hlavní chod, který nejlépe chutná s bramborovými noky.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Krůtí plátky očistíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Kapii a celer očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo.

Plátky krůtího masa naplníme nudličkami celeru a kapie. Maso svineme do závitku, obalíme ve slanině a zajistíme párátky nebo jehlami. Na oleji zprudka rolky opečeme ze všech stran dozlatova a poté je přendáme do pekáčku. Na výpeku opečeme nahrubo nakrájenou cibuli, kterou přendáme k rolkám. K cibuli a závitkům přidáme celé stroužky česneku, nové koření, celý pepř a bobkový list. Vše podlijeme malým množstvím vývaru, přidáme lžíci másla nebo sádla a pečeme v troubě při 180 °C doměkka.

Krůtí rolky se slaninou rozdělíme na porce, obložíme cibulovou směsí a podáváme s bramborovými noky jako hlavní chod.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Krůtí rolky se slaninou

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Krůtí rolky se slaninou