Krůtí rolky se slaninou

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1086x
Recept na krůtí rolky se slaninou plněné kapií, celerem a pečené na cibuli s česnekem. Hlavní chod, který nejlépe chutná s bramborovými noky.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Krůtí plátky očistíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Kapii a celer očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo.

Plátky krůtího masa naplníme nudličkami celeru a kapie. Maso svineme do závitku, obalíme ve slanině a zajistíme párátky nebo jehlami. Na oleji zprudka rolky opečeme ze všech stran dozlatova a poté je přendáme do pekáčku. Na výpeku opečeme nahrubo nakrájenou cibuli, kterou přendáme k rolkám. K cibuli a závitkům přidáme celé stroužky česneku, nové koření, celý pepř a bobkový list. Vše podlijeme malým množstvím vývaru, přidáme lžíci másla nebo sádla a pečeme v troubě při 180 °C doměkka.

Krůtí rolky se slaninou rozdělíme na porce, obložíme cibulovou směsí a podáváme s bramborovými noky jako hlavní chod.

Jarka-P autor receptu:

Krůtí rolky se slaninou

Počet přidaných receptů: 1714

Ingredience

na porce
3,6
dobrý recept
6 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krůtí rolky se slaninou

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Krůtí rolky se slaninou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept