reklama
hledat uživatel
       

Krůtí rolka

Recept na krůtí rolku plněnou drůbeží šunkou a bylinkami. Pokrm připravujeme v pečícím foliovém sáčku s minimálním použitím tuku.


  • 4,2

    10×

    4,2 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí prsa očistíme a nakrojíme tak, aby vznikl větší plát masa. Potom maso naklepeme, osolíme, potřeme tenkou vrstvou kremžské hořčice, poklademe plátky krůtí šunky a posypeme nasekanou pažitkou.

Plát masa svineme do rolády, zajistíme potravinovou nití a potřeme olejem. Roládu vložíme do pečícího foliového sáčku a přidáme několik lžic vývaru a snítky koriandru. Folii z obou stran pevně uzavřeme, na několika místech propíchneme a v předehřáté troubě při střední teplotě upečeme doměkka.

Krůtí rolku plněnou šunkou a bylinkami nakrájíme na porce, přelijeme výpekem a podáváme s dušeným špenátem a vařeným bramborem.

Tato krůtí rolka je vhodná i pro dietu při onemocnění slinivky břišní, žlučníku a jiných poruchách zažívacího traktu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí rolka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.