reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí prsa omyjeme, osušíme, upravíme na velký plát a rozklepeme. Okraje odřízneme a spolu s vepřovou plecí umeleme.

Slaninu nakrájíme na kostky, vyškvaříme a osmahneme na ní proužky šunky a plátky očištěných žampionů. Odstavíme z plotny, přidáme umleté maso, jemně sekanou petrželku a housku namočenou v mléce. Okořeníme, osolíme, vmícháme vejce. Vše dobře spojíme.

Připravený krůtí plát osolíme, potřeme houbovou hmotou, zavineme do rolády a převážeme nití. V pekáči rozehřejeme olej a roládu na něm ze všech stran opečeme. Poté podlijeme trochou horkého vývaru a v troubě pečeme asi hodinu. Občas podlijeme a potřeme rozehřátým máslem.

Zlatavě upečenou krůtí roládu vyjmeme, výpek slijeme a zjemníme zbylým máslem. Maso podáváme pokrájené na plátky a přeléváme výpekem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krůtí roláda

    Celkový počet komentářů: 2

    • hanka
      hanka

      Komentář k receptu Krůtí roláda

      Je výborné položit na maso plátek šunky ,nebo anglickou slaninu.

      28.10.2013 19:20:28

    • Ban09
      Ban09

      Na roládu jsem před zavinutím pokladla plátky uzeného sýra, je to mňamka :-)

      15.02.2011 11:56:39

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí roláda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.