reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí řízky v pivním těstíčku

Šťavnatý krůtí řízek smažený v jemném pivním těstíčku může být zpestřením ve vašem jídelníčku, které ocení zejména vyznavači piva.


  • 4,5

    31×

    4,4 31
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí prsa očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Maso lehce naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a odložíme na hodinu do lednice.

Mezitím si připravíme těstíčko. Vejce rozšleháme a promícháme s hořčicí, sójovou omáčkou a pivem. Těstíčko zahustíme moukou a solamylem, podle chuti osolíme a opepříme. Plátky masa namáčíme v těstíčku a smažíme na oleji dozlatova.

Usmažené krůtí řízky necháme na papírové utěrce okapat.

Krůtí řízky v pivním těstíčku podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krůtí řízky v pivním těstíčku

    Celkový počet komentářů: 1

    • Janna
      Janna

      Komentář k receptu Krůtí řízky v pivním těstíčku

      Vynikající recept - doporučuji !

      01.06.2013 13:21:56

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí řízky v pivním těstíčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.