reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí řízek plněný

Krůtí maso plněné směsí celeru a křenu.


  • 2,9

    81×

    2,9 81
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. Křen očistíme a nastrouháme. Šunku nakrájíme na nudličky. Celer na másle podusíme a pak jej smícháme s křenem a křenem.

Z krůtích prsou nakrájíme 4 větší plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Na polovinu plátků navršíme směs z celeru a křenu.

Druhou polovinu plátku přeložíme na náplň, stiskneme a spíchneme špejlemi nebo špikovacími jehličkami.

Takto připravené řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a na oleji je zvolna usmažíme.

Plněné krůtí řízky podáváme s bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí řízek plněný

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.