Omytá prsíčka nakrájíme na plátky a dobře usušíme. Plátky jednotlivě položíme mezi dvě potravinářské folie a maso rozklepeme natenko. Z pomerančů vykrájíme měsíčky a zbavíme je slupky. Ze zbytku pomeranče vymačkáme šťávu a smícháme s roztlučeným pepřem.
Z opraného a osušeného tymiánu otrháme lístky a dáme si je stranou. Žervé s bylinkami utřeme a lehce osolíme.
Naklepané maso osolíme, opepříme a ozložíme si maso a horní stranu potřeme bylinkovým žervé. Pak na ně rozložíme pomerančové filetky a posypeme tymiánem.
Nakonec prsíčka srolujeme a ještě celé obalíme plátkem anglické slaniny. Okraje sepneme nebo maso omotáme nití.
Takto připravené zprudka restujeme nebo grilujeme zhruba 15 minut. Z hotových prsíček odstaníme párátka nebo nit.
Podáváme s brambory a přeléváme omáčkou z pepře a pomerančové šťávy.