Nejdříve připravíme jogurtovou marinádu. Jogurt promícháme s omáčkou Tamari, hořčicí a 1 lžící oleje. Plátky krůtích prsou očistíme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a necháme marinovat v ochuceném jogurtu asi 3 hodiny.
Mezitím očistíme a oloupeme bílý chřest, který nakrájíme na kousky a v malém množství vývaru uvaříme doměkka. Měkký chřest rozmixujeme na krém, který ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nakonec omáčku zjemníme kouskem másla, prohřejeme a uchováme na teple.
Plátky krůtího masa pečeme zvolna na grilu na alobalovém tácku z obou stran doměkka.
Grilované maso rozdělíme na talíře a přelijeme chřestovým krémem. Takto připravené krůtí plátky na grilu podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou.