reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí medailonky na žampionech

Díky tatarské omáčce bude maso jemné a žampiony budou příjemným doplňkem. Recept je rychlý a nenáročný na suroviny.


  • 3,9

    11×

    3,9 11
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí maso očistíme a nakrájíme na medailonky, které prsty roztáhneme do stran, nemusíme tak rozklepávat. Mírně osolíme a z obou stran potřeme tatarskou omáčkou. Takto necháme přes noc odležet.

Žampiony slijeme a necháme okapat.

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a plátky masa prudce osmahneme, pak zalijeme vývarem a chvíli dusíme, aby nám změkly. Potom přidáme žampiony, opět mírně podlijeme a podusíme doměkka. Šťávu necháme vysmahnout.

Krůtí medailonky na žampionech podáváme s hranolky a studenými omáčkami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krůtí medailonky na žampionech

    Celkový počet komentářů: 1

    • bastyrka
      bastyrka

      Místo krůtiho masa jsem použila kuřecí a před smažením jsem ho ještě obalila v hl. mouce. Masíčko je velmi křehoučké a moc dobré.

      15.05.2011 01:18:42

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí medailonky na žampionech

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.