reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí maso z alobalu

Rychlé a zdravé maso provoněné bylinkami.


  • 5,0

    12×

    5 12
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

na obalení

podle chuti

příloha



Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Z oleje, soli, pepře, kari a dalšího koření, cibule a česneku vymícháme marinádu, kterou maso důkladně potřeme a necháme odležet.

4 čtverce alobalu potřeme marinádou. Na nanesenou marinádu rozdělíme brambory, nakrájené na tenké plátky (oloupané), maso, snítku rozmarýnu a vše zabalíme.

Krůtí maso z alobalu pečeme 40 minut v troubě vyhřáté na 220°C. Vhodnou přílohou jsou brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krůtí maso z alobalu

    Celkový počet komentářů: 3
    • můra
      můra

      Já dala ještě cibuli ,ale i tak je to výborné.

      07.12.2016 22:23:01

    • Jana Vašendová Vašíčková
      Jana Vašendová Vašíčková

      Výborný recept

      Souhlasím, víc okořenit, naložila jsem den dopředu. Brambory osolit. Skvělé!

      27.11.2016 16:33:40

    • Lenka
      Lenka

      Dobrý recept! ;-) Jen jsem dala více koření (a sneslo by ještě přitvrdit), uležet přes noc a pekla ve velkém pekáči přikrytým alobalem. Určitě uvařím znovu.

      07.04.2013 14:15:44


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí maso z alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.