reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krůtí kostky na víně

Poměrně rychlý recept s možností výběru barevného odstínu a chuti v závislosti na druhu zvoleného vína.


  • 3,0

    3 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí prsa omyjeme ve vodě a nakrájíme na kostičky či nudličky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Mezitím v hrnci rozpálíme olej, poté do něj vsypeme cibuli a česnek, přidáme bobkový list a nové koření a necháme zesklovatět. Jakmile cibulka chytá hnědavý odstín, přidáme krůtí maso a ze všech stran osmahneme.

Poté zalijeme vývarem nebo vodou, vaříme doměkka a podle potřeby doléváme. Jakmile je maso hotové, přilijeme bílé nebo červené víno a ještě cca 5 minut vaříme. Poté zahustíme jíškou a dochutíme solí, pepřem a popřípadě vegetou.

Krůtí kostky na víně podáváme s těstovinou, rýží či bramborovými špeclemi.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí kostky na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.