reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

na potření

podle potřeby

Postup přípravy

Z chleba odkrojíme kůrku. Můžeme použít i rohlíky či jiné pečivo, ze kterého vykrájíme kolečka.

Smetanu ušleháme a promícháme s hořčicí. Plátky šunky rozdělíme napůl. Kuličky hroznového vína otrháme a rozpůlíme.

Smetanovo-hořčicovou směsí potřeme chleba a rozkrájíme ho na čtvrtky. Šunku ozdobně poklademe na kanapky, doplníme kuličkami vína a estragonem.

Krůtí kanapky podáváme jako slanou chuťovku k pivu či vínu, dobré jsou i jen tak.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Krůtí kanapky