Krůtí cordon bleu

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 739x
Krůtí maso s plátkem ementálu a šunky, obaleno v trojobalu a opečeno na oleji. Recept na drůbeží specialitu podávanou se salátem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Krůtí maso naklepeme přes potravinovou fólii, osolíme a do poloviny poklademe nejdříve šunkou, pak ementálem a navrch dáme opět plátek šunky. Potom přehneme, naklepeme okraje, aby držely při sobě, a obalíme v klasickém trojobalu.

Na pánvi necháme rozehřát rostlinný olej a propečeme z obou stran. Smažíme ve větší dávce oleje a poměrně svižně, aby sýr nevytekl.

Mezitím si připravíme jednoduchý salát: natrháme listy římského salátu, přidáme olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř.

Krůtí cordon bleu a salát nandáme na talíř a podáváme.

Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!

Zdeněk Pohlreich autor receptu:

Krůtí cordon bleu

Počet přidaných receptů: 186

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Krůtí cordon bleu - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 98 kJ / 23,6 kCal (na 1 porci)
5
skvělý recept
2 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krůtí cordon bleu

Přidat příspěvek k receptu Krůtí cordon bleu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept