reklama
hledat uživatel
       

Krůtí čína

Recept na čínu z krůtího masa, chuť doplňuje pórek a zelenina.


  • 3,1

    22×

    3,1 22
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 776 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Léto prostě chutná: Zavařujte, grilujte a zkuste nové recepty

13. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 732 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 820 hodnocení

Recept na meruňkový koláč s tvarohem krok za krokem

12. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 778 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 675 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Postup přípravy

Krůtí maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánev dáme olej, přidáme kousky krůtího masa a opékáme. Pórek důkladně omyjeme a nakrájíme na jemné kroužky.

Po 20-ti minutách přidáme k masu mraženou zeleninu, pórek a oříšky, dusíme zhruba 45 minut.

Zhruba 10 minut před koncem dušení přidáme k masu hotové omáčky, aby se dostatečně prohřály. Během vaření maso občas promícháme, aby se omáčka nepřipalovala.

Krůtí čínu podáváme s dušenou rýží a čerstvým pórkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krůtí čína

    Celkový počet komentářů: 3
    • george
      george

      Recept se mi nelíbí

      ty doporučené časy jsou moc dlouhé, maso je tvrdé a zelenina spálená

      18.03.2020 12:41:06

    • stavros666
      stavros666

      Krůtí čína

      Musím všem podotknout,že při vaření jakéhokoliv pokrmu nepoužívám žádných rádoby ochucovadel a vždy používám pokud možno domácích čerstvých ingrediencí,nikoliv sosi z mrazáku nebo takzvaných naloženin.
      Ale podotýkám****proti gustu žádný dišputát****.Současně přeji všem gurmánům i negurmánům dobré pošušňáníčko a příjemné zažívání….///

      24.04.2019 12:35:21

    • Karfik
      Karfik

      jděte raději okopávat brambory

      To se nestydíte sem něco takového dát? Nakrájet maso, nasypat na to směs koření a dát do toho mraženou zeleninu, to je podle vás jídlo? Nechtěl bych být u vás doma.

      22.02.2014 07:03:57



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí čína

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.