reklama
hledat uživatel
       

Krůtí čína

Recept na čínu z krůtího masa, chuť doplňuje pórek a zelenina.


  • 3,3

    19×

    3,2 19
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 581 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Recept na plněné pečené brambory krok za krokem

19. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 686 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Postup přípravy

Krůtí maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánev dáme olej, přidáme kousky krůtího masa a opékáme. Pórek důkladně omyjeme a nakrájíme na jemné kroužky.

Po 20-ti minutách přidáme k masu mraženou zeleninu, pórek a oříšky, dusíme zhruba 45 minut.

Zhruba 10 minut před koncem dušení přidáme k masu hotové omáčky, aby se dostatečně prohřály. Během vaření maso občas promícháme, aby se omáčka nepřipalovala.

Krůtí čínu podáváme s dušenou rýží a čerstvým pórkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krůtí čína

    Celkový počet komentářů: 2

    • stavros666
      stavros666

      Krůtí čína

      Musím všem podotknout,že při vaření jakéhokoliv pokrmu nepoužívám žádných rádoby ochucovadel a vždy používám pokud možno domácích čerstvých ingrediencí,nikoliv sosi z mrazáku nebo takzvaných naloženin.
      Ale podotýkám****proti gustu žádný dišputát****.Současně přeji všem gurmánům i negurmánům dobré pošušňáníčko a příjemné zažívání….///

      24.04.2019 12:35:21

    • Karfik
      Karfik

      jděte raději okopávat brambory

      To se nestydíte sem něco takového dát? Nakrájet maso, nasypat na to směs koření a dát do toho mraženou zeleninu, to je podle vás jídlo? Nechtěl bych být u vás doma.

      22.02.2014 07:03:57


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Krůtí čína

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.