Klasický recept na chutný vydatný bujon s játrovými knedlíčky.
1 ks | cibule |
1.5 l | voda |
2 ks | mrkev |
směs | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
sůl | |
1 ks | vejce |
máslo | |
1 lžíce | strouhanka |
majoránka | |
0.5 ks | cibule |
játra | |
1 lžíce | hladká mouka |
mletý černý pepř | |
podle chuti | |
sůl | |
nové koření | |
celý pepř | |
podle potřeby | |
pórek | |
řapíkatý celer | |
kostra z krůty | |
krůtí krk | |
vykostěná krůtí stehna |
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena