reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krupicový nákyp s hruškami

Zapečená krupicová kaše s kousíčky hrušek bude chutnat hlavně dětem! Povrch můžeme posypat kakaem. Recept je snadný na přípravu.


  • 3,0

    592×

    2,9 592
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mléko svaříme s vanilkou, přisypeme krupici, necháme nabobtnat a osladíme cukrem. Směs necháme vychladnout. Vejce rozklepneme a bílek ušleháme v tuhý sníh.

Do vychladlé kaše přimícháme žloutek a lehce všleháme i bílkový sníh. Hrušky oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Formu vymažeme máslem, vložíme do ní hrušky, na ně nalijeme krupicovou kaši a zapékáme v troubě na 200 °C asi půl hodiny.

Krupicový nákyp s hruškami podáváme teplý. Můžeme poklást plátky másla a posypat kakaem. Bude chutnat nejen dětem!

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krupicový nákyp s hruškami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.