reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krupicová kaše s kakaem

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mléko přivedeme do varu, osladíme 2 lžícemi cukru, osolíme a za stálého míchání vsypeme krupici. Přibližně 7 minut povaříme.

Nandáme na talíř, posypeme kakaem, cukrem a omastíme rozpuštěným máslem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krupicová kaše s kakaem

    Celkový počet komentářů: 38
    • alice (tecka) beranova (tecka) cz
      alice (tecka) beranova (tecka) cz

      Hrozně hustá

      I když jsem četla komentáře, že je hustá, neodradilo mě to. Nemám ráda tekoucí kaše, ale tohle je opravdu, moc, musela jsem zředit asi dalším půl litrem mléka.

      21.02.2016 18:11:17

    • adéla
      adéla

      Tý kaše bylo opravdu moc.Renato ,zkoušela si to???????????????

      21.12.2013 18:50:59

    • Fialka
      Fialka

      Mě z toho bohužel vznikla hrozně hustá koule :( Vše jsem dělala podle receptu, ale pak jsem odměřila 100ml krupice, a je to cca 75g, co je asi prostě moc. Přímo na obalu od ty krupice bylo napsaných jenom 50g na půl litru mléka. Takže buď byly mé ingredience v něčem jiné, nebo autor receptu pozná krupičnou kaši jako hodně husté jídlo (já jsem zvyklá na to, že se krupičná kaše přizpůsobí tvaru nádoby jako puding).
      Takže já bych doporučila snížit množství krupice a sledovat co se píše na obalech.

      14.10.2012 14:03:55


    • Dengel
      Dengel

      Super recept dakujem .... robil som to prvy krat a super , pomer 1 : 5 je akurat .... ziadne hrudky , nebolo to ako beton , fakt parada :D:D

      30.08.2012 12:29:03

    • sarah
      sarah

      mam stale hrudky co stim poradte..............dik

      06.05.2012 18:59:37

      • JanaB
        JanaB

        Pokud se chcete vyhnout hrudkám, tak krupici nasypte do studeného mléka a pak teprve za stálého míchání uveďte do varu. Dávám více mléka hned na začátku vaření.

        07.05.2012 13:48:46

    • Renata
      Renata

      krupice je moc, okamžitě se z toho stala strašně hustá hmota, zachraňovala jsem do dolitím mléka a i tak je kaše hodně hustá, což mi nevadí, spíš naopak ale s těma 100g je to opravdu až moc.

      06.02.2011 10:11:45

      • Bára
        Bára

        Renato, krupici je třeba přisypávat postupně a za stálého míchání, jinak z toho bude skoro "hrouda" vždycky.

        08.02.2011 18:19:06

      • Viki
        Viki

        Inu studujte pořádně recept. 100g je skutečně dost, 100ml je, řekl bych tak akorát. I u jiných receptů je OBJEMOVÝ poměr mléko/krupice 5/1...já to jdu vyzkoušet. ;-)

        01.01.2012 12:08:22

    Nalezeno receptů: 38
    |< << 1234 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Krupicová kaše s kakaem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.