Křupavý losos se smetanovým přelivem

25 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 9758x
Opět jeden recept na vynikající rybu.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Lososa necháme rozmrazit, omyjeme a pokapeme citronem. Necháme asi hodinu odležet. Mezitím si nakrájíme nať cibulky na jemná kolečka.

Filety lososa osolíme, posypeme tymiánem, saturejkou, pokapeme olejem a všechno koření do masa zatlačíme. Necháme marinovat 4 - 5 hodin.

Na pánvi rozehřejeme olej a lososa obaleného v hladké mouce osmahneme po obou stranách dokřupava.

Omáčku si připravíme následovně. Cibulku osmahneme na oleji, až krásně zavoní. Přilijeme smetanu, vmícháme křen, koření a sůl. Necháme jen krátce probublat, stačí 3 - 4 minuty.

Křupavého lososa na talíři přelijeme smetanovou omáčkou, přidáme citron pro zakapání a podáváme jako hlavní chod. Přílohou mohou být brambory na jakýkoliv způsob.

Michy autor receptu:

Křupavý losos se smetanovým přelivem

Počet přidaných receptů: 3216

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,9
dobrý recept
13 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Křupavý losos se smetanovým přelivem

Recept se nachází v 72 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1916 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Křupavý losos se smetanovým přelivem

Přidat příspěvek k receptu Křupavý losos se smetanovým přelivem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept