reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Křupavý losos se smetanovým přelivem

Opět jeden recept na vynikající rybu.


  • 3,9

    13×

    3,9 13
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

omáčka



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 744 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 766 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Postup přípravy

Lososa necháme rozmrazit, omyjeme a pokapeme citronem. Necháme asi hodinu odležet. Mezitím si nakrájíme nať cibulky na jemná kolečka.

Filety lososa osolíme, posypeme tymiánem, saturejkou, pokapeme olejem a všechno koření do masa zatlačíme. Necháme marinovat 4 - 5 hodin.

Na pánvi rozehřejeme olej a lososa obaleného v hladké mouce osmahneme po obou stranách dokřupava.

Omáčku si připravíme následovně. Cibulku osmahneme na oleji, až krásně zavoní. Přilijeme smetanu, vmícháme křen, koření a sůl. Necháme jen krátce probublat, stačí 3 - 4 minuty.

Křupavého lososa na talíři přelijeme smetanovou omáčkou, přidáme citron pro zakapání a podáváme jako hlavní chod. Přílohou mohou být brambory na jakýkoliv způsob.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Křupavý losos se smetanovým přelivem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.