Díky lahodné chuti a příjemné vůni se tento chléb stal favoritem v naší domácnosti. Stačí pár hodin a je pryč.
1 lžíce | olej |
3 lžičky | sůl |
1 lžíce | ocet |
1 lžička | cukr krystal |
350 ml | vlažná voda |
1 hrst | ovesné vločky |
1 lžička | sušené droždí |
250 g | hladká pšeničná mouka |
1 hrst | slunečnicová semínka |
250 g | tmavá žitná mouka |
Do nádoby domácí pekárny nalijeme vlažnou vodu, olej, ocet a přidáme cukr a sůl. Na závěr přisypeme mouku a droždí. Po zaznění zvukového signálu přidáme semínka s vločkami. Zvolíme program: ZÁKLADNÍ, velikost: MALÝ, barva kůrky: TMAVÁ.
Recept na francouzskou bagetu z domácí pekárny krok za krokem
Francouzské bagety jsou vynikajícím pečivem pro společné rodinné snídaně a lehké svačiny. Připravte si je snadno podle podrobného FOTORECEPTU.
Úžasné housky z domácí pekárny krok za krokem
Pokud již vlastníme domácí pekárnu, je dobré ji často využívat a péct domácí pečivo podle našich chutí, potřeb a přání. FOTORECEPT na výborné housky.
autor pajisspa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena