reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Křupavý bramborák

Recept je jednoduchý, dobrý a levný.


  • 3,5

    13×

    3,4 13
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 790 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Připravte se na další vlnu veder: Míchané drinky a osvěžující sorbety vás nakopnou

5. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 741 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 827 hodnocení

Cuketa na talíři: Oblíbené recepty, které musíte vyzkoušet!

4. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 208 hodnocení

Inspirováno Itálií: Slaný koláč Caprese krok za krokem

3. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 607 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Dezert na neděli: Borůvkové domácí tiramisu krok za krokem

2. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 677 hodnocení

Tip na víkend: Nadýchaná borůvková bábovka s jogurtovou polevou

31. 7. 2020

Postup přípravy

Oloupeme syrové brambory a nastrouháme je na hrubší straně struhadla. Přidáme k nim nadrobno nakrájenou uzeninu, vejce a podle chuti oloupaný a rozetřený česnek, sůl, pepř a majoránku. Na zahuštění přidáme hladkou mouku. Mouky přidáváme podle toho, jak nám brambory pustí vodu.

Těstíčko musí být tak husté, abychom z něj mohli smažit bramboráky. Každý si těsto může upravit podle své chuti. Na pánvi rozehřejeme olej a tvoříme malé bramboráčky, které smažíme z obou stran dozlatova.

Křupavý bramborák podáváme teplý nebo studený. Záleží na chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Křupavý bramborák

    Celkový počet komentářů: 3
    • Jedlík české kuchyně
      Jedlík české kuchyně

      Komentář k receptu Křupavý bramborák

      Doporučuji podávat s kysaným nebo i sterilovaným zelím, potom je to výborné.

      19.04.2017 13:48:00

    • Moravanda
      Moravanda

      Máte pravdu nic nohého, ale dobrého :).

      11.12.2012 08:48:41

    • Venom
      Venom

      Nic nového, obyčejné vošouchy.

      09.12.2012 13:29:04



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Křupavý bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.