reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Křupavé smažené cukety

Rychlý recept na zpracování větší cukety, kterou můžeme podávat i jako přílohu k masu.


  • 4,2

    4,2 5
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Čisté a osušené větší cukety, kterým jsme odříznuli konce, nakrájíme na asi 0,5 cm šikmé plátky.

Hladkou mouku promícháme s ledovou bublinkovou vodou a solí podle chuti. Těstíčko necháme chvilku odpočinout a mezitím dobře rozehřejeme olej na smažení ve větší hlubší pánvi.

Cukety obalíme v těstíčku, osmažíme z obou stran a potom pokládáme na sací ubrousek.

Křupavé smažené cukety podáváme teplé nebo vlažné jako chuťovku či přílohu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Křupavé smažené cukety

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.