Osvědčený recept na jemné křupavé pečivo k různým příležitostem.
těsto | |
---|---|
1 lžička | sůl |
4 lžíce | voda |
1 lžička | cukr moučka |
21 g | kvasnice |
0.5 hrnku | hrubá mouka |
2 hrnky | polohrubá mouka |
1 hrnek | vlažné mléko |
60 g | tuk na pečení |
1 lžíce | lněná semínka |
0.5 hrnku | kukuřičná hladká mouka |
1 lžíce | směs semínek nebo oříšků |
na ozdobu | |
kmín | |
sezam | |
mák |
Úžasné housky z domácí pekárny krok za krokem
Pokud již vlastníme domácí pekárnu, je dobré ji často využívat a péct domácí pečivo podle našich chutí, potřeb a přání. FOTORECEPT na výborné housky.
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena