reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Křupavá křidélka

Nenáročný recept, který vám zachutná! Křidélka mají lahodnou křupavou kůrku a lze je podávat jen tak s chlebem.


  • 2,9

    431×

    2,9 431
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Postup přípravy

Kuřecí křidélka opláchneme.

Z oleje a medu připravíme na mírném ohni kompaktní hmotu. Do medové hmoty vmícháme koření.

Připravenou marinádou potřeme maso a pod poklicí marinujeme asi 2 hodiny.

Poté kuřecí křidélka z marinády vyjmeme a grilujeme asi 8 minut cca 15 cm od zdroje, křidélka během grilování obracíme.

Křupavá křidélka podáváme ihned po přípravě, jako přílohu zvolíme čerstvý chléb.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Křupavá křidélka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.