reklama
hledat uživatel
       

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Krtkův kotel

Krtkův kotel

Rychlé jídlo z mletého hovězího masa na maďarský způsob.


  • 4,2

    195×

    4,2 195
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 596 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 854 hodnocení

Videorecept na hříšně dobré Bounty tyčinky - nepečené vánoční cukroví jen ze 3 surovin

6. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 273 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 564 hodnocení

Bezkonkurenční medovníkové kuličky krok za krokem

4. 12. 2019

Postup přípravy

Oloupanou cibuli si nakrájíme na kostičky, brambory na kostky. Maso ochutíme solí, pepřem a rozetřeným česnekem.

V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém cibuli dorůžova osmahneme, přidáme maso, krátce osmahneme. Pak přidáme mletou papriku a znovu krátce osmahneme. Zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme kysané zelí a brambory. Krtkův kotel vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Dochutíme podle chuti solí, pepřem, česnekem, majoránkou a přidáme asi půl kalíšku smetany a necháme ještě chvíli povařit.

Krtkův kotel podáváme s chlebem a na talíř dáme ještě lžičku zakysané smetany pro dozdobení.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krtkův kotel

    Celkový počet komentářů: 1

    • Jana
      Jana

      Drobná úprava

      Jsem starší ročník a učili mě, že nemám vařit dohromady brambory a kyselé zelí, protože brambory nezměknou. Uvařila jsem brambory v osolené vodě s kmínem. Následně připravila maso se zelím dle návodu a směs podlila vodou z brambor. Před dokončením jsem vmíchala čerstvé lístky tymiánu a majoránky a krátce dodusila. Po dokončení jsem přidala uvařené brambory a zakys.smetanu. Bylo to výborné.

      05.11.2018 12:27:21


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Krtkův kotel

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.