reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krkovička s restovanou cibulí

Chutná grilovaná vepřová krkovička se zkaramelizovanou cibulkou a křupavým chlebem.


  • 4,4

    4,4 7
  • 30 min

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na plátky a osolíme, opepříme z obou stran.

Ke krkovičce připravíme restovanou cibuli - ve woku rozehřejeme olej, necháme rozpustit máslo, orestujeme na něm cibuli, přidáme nasekaný česnek, tymián a oregano. Osolíme a opepříme a cibuli necháme zkaramelizovat. Pak přilijeme kapku octa, promícháme a sundáme z grilu.

Na rozehřátý gril vložíme krkovičku a pečeme z obou stran. Pak přidáme nakrájený chleba a necháme ho také chvíli opéct.

Opečené maso vložíme k cibuli, aby nasákla vypečenou šťávu. Chleba potřeme česnekem, položíme na něj zkaramelizovanou cibuli a navrch krkovičku.

Krkovičku s restovanou cibulí ihned podáváme k jídlu.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krkovička s restovanou cibulí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.