Krkovička pečená na pivu

45 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 22187x
Vepřová krkovice s příchutí česneku a pečená na pivu.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Silnější plátky vepřové krkovičky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Maso vložíme do pekáčku, poklademe česnekem a za občasného podlévání pivem upečeme v troubě doměkka. Šťávu můžeme podle potřeby zahustit hotovou jíškou.

Pečenou vepřovou krkovičku na pivu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovým knedlíkem a zelím.

Jarka-P autor receptu:

Krkovička pečená na pivu

Počet přidaných receptů: 1725

Ingredience

na porcí
4
skvělý recept
23 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krkovička pečená na pivu

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Krkovička pečená na pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept