Krkovička pečená na pivu

45 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 21543x
Vepřová krkovice s příchutí česneku a pečená na pivu.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Silnější plátky vepřové krkovičky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Maso vložíme do pekáčku, poklademe česnekem a za občasného podlévání pivem upečeme v troubě doměkka. Šťávu můžeme podle potřeby zahustit hotovou jíškou.

Pečenou vepřovou krkovičku na pivu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovým knedlíkem a zelím.

Jarka-P autor receptu:

Krkovička pečená na pivu

Počet přidaných receptů: 1702

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1699 běžně 3480 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
23 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Krkovička pečená na pivu

Recept se nachází v 164 kuchařkách
Vepřové maso
Jarka-P
Vepřové maso 136 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2733 receptů
KDI
VARENIE 8351 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krkovička pečená na pivu

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Krkovička pečená na pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept